menni vagy maradni

2009.06.30. 20:28

szerző: Phátyol Ferenc

Poén, hogy itt lakom másfél éve, erre ma felajánlott egy állást az egyik csaj az utcánkból. Vagyis megoldódnának az anyagi gondjaim...

Azt válaszoltam, hogy mivel úgyis elköltözünk, ezért inkább nem, kösz. Vannak jelek, amik azt mondják, hogy akkora balfasz vagy, amire már nincsen szó.

amúgy meg fasznak akarsz te nagyfaluba gyünni. nincsen itt semmise. miattam meg főleg nem érdemes ideköltözni, mer énis kedvet kaptam a költözéshez. épp most nézegetek egy házat Csop mellett(ez az ország legmesszebblévő része északkeleten).

meghá az úgyvan, h mifelénk nem szeretik az olyasfajta népeket, mint te. ütni szokták őket.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr291218610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.06.30. 20:38:58

Nem az a poén, hogy másfél éve laksz ott, hanem az, hogy valahol lentebb állásról álmodozol, és most, hogy ott volt a lehetőség, nem akarsz vele élni.Mert persze ha dolgozik az ember, nincs idő egésznap csetelni, blogolni, angyalt kérdezgetni satöbbi.
Mer a nyüzsgés kell. Amikor meg nyüzsgés lesz, akkor az lesz a baj, hogy sehol egy kis csend...Na igen, az emberrel csak két rossz dolog történhet.Az egyik, ha nem kapja meg azt amit akar.
A másik: ha megkapja.
Ez a poén, bazdmeg.
süti beállítások módosítása