valami új

2010.03.18. 23:35

szerző: Phátyol Ferenc

"Ma Lorelei-hajjal voltam dolgozni, és nagyon tetszett... ööö... főleg a pasiknak. Két copf, majdnem úgy, ahogy régebben is viseltem néha, csak ez a két copf lejjebb van, hátul, a tarkómnál. Amúgy is jó kedvem volt egész nap (pluszban kaptam még jó híreket is a dicséretek mellé), de már csak ettől a hajtól is valahogy olyan lett a világ, mintha gondtalan lennék. Már csak meg kéne tanulnom sminkelni:)) Mert az illik ehhez a hajviselethez. Valami változik bennem, olyan dolgokkal foglalkozom, amik eddig egyáltalán nem érdekeltek... akartam nyitott lenni, de mostanában nem volt erre sem időm, sem lehetőségem nagyon, és most azt hiszem, kinyílok, mint valami virág.

Volt a mai metróújságban egy Garfield, ami tényleg tetszik. Persze, hogy nem találom a neten. Így szól:

Jon: Ezt figyeld! Nem csinálok semmit!

Garfield: Ha jól csinálnád, nem kéne mondanod." - nem kerülte el a figyelmem az új blogdizájn sem. de tudod mit kely? és most utalnék ennek a bejegyzésnek a címére: igaza van garfieldnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr791851190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása