legjobban

2010.03.22. 22:51

szerző: Phátyol Ferenc

"- az arcaid hiányoznak... amikor keresztbe rakod a szád, úgy, ahogy én nem tudom, aztán kifordítod az alsó ajkad, mozgatod össze-vissza, és én talán nem is nevetek, de kisüt bennem a nap tőled.

- az önfeledt nevetés hiányzik, ami kibuggyan belőlem, amikor bohóckodsz. Amikor játszol velem, és mintha semmi más nem lenne a világon. És nincs is semmi, ami ennél fontosabb.

- a mosolygó szemed hiányzik. Akkor olyan veled, mintha nem is lenne köztünk tér.

- a vállad hiányzik, ahogy befészkelem magam a fekvő tested mellé, a karom a mellkasodon, a te karod fekve ölel engem, közelebb húz. A szakállad csikizi az arcom. Mintha hazaérnék.

- a búcsúzás hiányzik. A rituálé: ajtó előtti utolsó ölelés, aztán a csücsörítő szád a rácsokon keresztül. Teljeserőbőlpuszi.

- a tudat hiányzik, hogy ez csak játék, mert úgyis hazajössz." - te kely, ezt most nem bántásból vagy rosszindulatból, hanem teljesen komolyan: nem kellene azon elgondolkodnod, h elbasztad az életed? mer az biztos, ha így folytatod akkor számodra már nincs remény.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr31861068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása