gödör

2009.06.21. 10:56

szerző: Phátyol Ferenc

Minden nappal, minden újabb pofonnal csak az történik, hogy erősebb* leszek. - *hülyébb

Erősebb vagyok már annál, hogy pótlékokkal butítsam le magam - mintha lenne hova még..

Márpedig én soha többé nem fogok hazudni a társamnak, vagy elhallgatni előle bármit, ebben biztos vagyok. - soha  ne mondd, hogy soha:) És más, tulképpen apró becstelenségeket sem akarok elkövetni többé.  - apró?:O

Ha most elég erős vagyok, akkor utána tényleg teljesen tiszta lehetek. - fürgyé le inkább:S És az én tisztaságom az enyém, független tőle, engem szabadít fel, vagyis nekem fontos. - miva?:D Így ha jobban megnézem, ezt a sokmindent magamért teszem, nem ő a cél (szép is lenne, ha egy ember lenne a célom), ő mérce, a léc, amit meg kell ugranom. - ja igen mer ez így megy. kitalálok magamban vmi faszságot, aztáá ha tartom magam hozzá, akkor majd mindenki megváltozik.. BABONASÁG! pont akkora faszság, mint amit a strucc csinál ha megijed. homokba fúrja a fejét, merugye ha én nem látom, ő se lát.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr801198349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.06.21. 22:25:42

Micsoda kép: egy kristálypohárhoz hasonlatosan tiszta ember a gödör alján...
Szerintem azé csakcsak bemaszatolódik ott kissé.

"Hogy mi is kell a változáshoz? Erő." Dehogyis. Idő kell. Épp csak annyi, amíg kimegy az ember a vasútra, hogy megnézze valamelyik vonattal megjött-e az esze. (Cé kategóriás poén ez, de a blog se egy Nebula-díjas alkotás, bár itt-ott súrolja a scifi határait)
"Márpedig én soha többé nem fogok hazudni a társamnak, vagy elhallgatni előle bármit, ebben biztos vagyok."---- én meg abban vagyok biztos, hogyha ez a gondolat egyáltalán felmerült benned, SOHA eddig még nem volt társad. Maximum csak valaki akivel megosztottál ágyat-asztalt.
süti beállítások módosítása