végre nyugalom

2009.06.18. 22:14

szerző: Phátyol Ferenc

én vagyok túl kedves, mer olvasom a kibaszott blogod. nameg a harmónianyúl. bár ő alapvetően az..

namindegy. a lényeg úgyis az,h nekünk írod, mer más úgyse kíváncsi sekélyes életed fostos szennyesére. mi is csak azér, mer jókat lehet rajtad nevetni.

szóval ami illendő lenne: egy kibaszott nagy köszönöm.

 

ui:hamá ásol, mér nem magad földeled el? szebb lenne ez a világ. szóval szerintem ennyit igazán megtehetnél az emberiségért.

u.ui: a gyk, az gyenge kifogás?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr901194280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.06.19. 10:49:46

Csatlakoznék Phátyol Úr véleményéhez.
Bár talán tennék annyi kiegészítést, hogy a kiégett életünk okán keletkezett sok korom által megkeseredett életünkbe az a blog csepegtet némi édességet, és ezáltal elviselhetőbb a sanyarú, céltalan életünk.
Mer nézzük csak meg az én egyik átlagos napomat: cigarettára gyújtok, és egy csésze kávéval a gép elé telepedek egykéthá-t olvasni, szuttyogok a konyhában, egykéthát-olvasok, bejárom a várost, ügyesbajos dolgaimat intézve, egykéthá-t olvasok, vadászgatok, mafiaösszejöveteleken veszek részt, egykéthá-t olvasok...ésígytovább.
Mindezt összevetve mi is hálával tartozunk neked, ezért, ha megigéred, hogy jó leszel, legközelebb is ellátogatunk hozzád, hogy a mejjedre ülve beszélgethessünk. (Bár a "mejjedre ülés" ellen Phátyol úr hevesen tiltakozik, nasebaj, majd a fejed két oldalán foglalunk helyet)
Szóval tudunk menni.
Mert bizonyos körökben minket szabad szellemeknek hívnak.
süti beállítások módosítása