sarkalatos gond

2010.02.26. 16:30

szerző: Phátyol Ferenc

"Nagyjából kiderült, hogy mi a bajom. És ha igaz, akkor olyan betegségem van, amit nem vagy csak nagyon nehezen lehet gyógyítani. De nem baj, úgy döntöttem, hogy nekem menni fog, és hálát adtam az internetnek, amiért pár perces kutatással rátaláltam az egyetlen valóban szimpatikus megoldásra. Ez egy homeopátiás gyógyszer, ami az összes csont - vagy csonthártya - gyulladást gyógyítja, már csak homeopata dokit kell hozzá találnom, hogy felírja receptre.

Szóval lábfájás. Vagyis fogyjak le ténylegesen (bár csodálkoznék, ha 5 kilónál többet el tudnék veszíteni hosszú távra), amit leginkább mozgással lehet, de ne mozogjak olyat, amihez a lábamat terhelni kell. Hát persze, hosszú listákat lehet írni a lábhasználat nélküli sportokról. Ilyen például a sakk. Talán az úszás jó lenne... de mikor basszus. Meg egyáltalán, mikor tudnék elmenni itthonról, hogy egyedül űzhessek bármiféle sportot? A két kisgyerekkel rendelkező nőknek kicsöngettek? Tényleg igaz, hogy ma Magyarországon max hobbiból érdemes gyereket szülni, és hát az ember ebben az esetben nagyon drága hobbit választ. Lassan felmerül a kérdés: ők vagy én. Az a vicc, hogy nincs is kire haragudni, egy egész társadalmon nem lehet számonkérni semmit. És hát persze, hogy minden rendbejön. Majd teszek róla, hogy így legyen." - tehát olyan dagadt vagy, h a hájad nyomja a lábod:DD

hát ez ellen valóban kurvanehéz(sőt lehetetlen) tenni -> zabálj kevesebbet.

uszodával meg mi a bajod? felkelsz egy órával korábban azt ennyi. de gondolom neked az (is) megoldhatatlan probléma a, h hetente néhányszor felszabadíts egy órát a kibaszott sok, és nyilván kibaszott fontos dolgod mellett. hát ez vicc bazmeg:D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr201792626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2010.02.27. 13:03:58

Látod, látod...már megint rosszul állsz a dolgokhoz. Vannak igggen komoly betegségek és bajok, úgymint pl: nátha, valaki nem kap megfelelő méretű fürdőruhát, ezzel már kútba is esik az uszodábajárás, mert azt még a te szőrös szíved is beláthatja, hogy rózsaszín macinaciba nem mehet az ember fürdeni.És hogy az istenbe ne lenne fontos a blogírás, ma is ott van nekünk egy roppant tanulságos kép a vladstúdiótól.

Azzal együtt: abba a piszlicsáré kurvaéletbe:DDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása