"blablabla"

valamint:

"Ami pedig a "második műszakot" illeti: itthon minden rendben, eszméletlenül szarul állunk anyagilag még mindig, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy boldogok legyünk. Azt hiszem, hogy a pénzhiányt leginkább én érzem, a fiúknak mindenük megvan, Peti meg amúgy sem valami nagy igényű. Igazság szerint ezer dolgot fel tudnék sorolni, aminek zavarnia kéne, de most valahogy pontosan érzem, hogy nincs gondunk, ami igazán fontos, mert szép lassan megoldódik minden. Ennél többet úgy sem tehetnék a helyzet javulásáért, így aztán csak élvezem az életet. Ilyennek, amilyen most" - hát ez tényleg ok a boldogságra..

arra gondoltam, h szerintem az a sok zagyvaság lehet, h rossz hatással van rám, amiket összeírkálsz kely. így néha, ha szükségét érzem, emelni fogom a szintet. csak magam miatt. tudod, az önzés fontos! most épp ezzel:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr231734574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása