"Domek kicsit beteg, talán ezért van, hogy este és reggel is arra panaszkodott, hogy egy szörny áll az ágya mellett, nem tud tőle aludni, mert fél.

Vajon az emberi agy talál ki az egyensúly felborulása miatt mindenféle hülyeséget, vagy jobban beengedi az agyunk a körülöttünk lévő világot, amikor gyengék vagyunk?"

szóval az úgy volt, h én látogatóba indultam, gondoltam elücsörgök már egy kicsit a szügyödön, mint régebben. de, hát be kell valljam, megrettentem. állok,állok ott az ajtó előtt, és folyton csak az motoszkált a fejemben, h miféle látvány fogadna vajon engem ha belépnék a szobádba. azt hiszem a meztelen kely/peti túl sok nekem. próbáltam lelket önteni magamban, és sokszor már.már elindultam volna, de mégse mertem. aztá szépen rámvirradt. ez történt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr811610452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.12.20. 15:44:25

Jajjjjjjjjjj, csak nem megtaláltad az új blogot?:D

Ami viszont egyáltalán nem kedves, az az, hogy megint egyedül indultál útnak, pedig képzeld csak el, egy tál punccsal a kis piros kocsin (amit ugye magonk után húznánk) a szitáló hóesésben, kipirult arccal, teli tüdővel énekelhettük volna a Száncsengőt.
De aztán továbbgondoltam én ezt, és rájöttem, hogy túl sokat találtál hörpinteni abból a bizonyos puncsostálból, és mindez, amit itt leírva látok, csupán a képzeleted játéka, mert ennek a mondatnak: "Domek kicsit beteg, talán ezért van, hogy este és reggel is arra panaszkodott, hogy egy szörny áll az ágya mellett, nem tud tőle aludni, mert fél." az igazi értelme az, hogy nem beteg az a szegény kisfiú, hanem este betakarni, reggel meg felébreszteni ment az ágyához a Kath.
Őszintén, te nem félnél? :D
süti beállítások módosítása