elvárás

2009.07.08. 14:18

szerző: Phátyol Ferenc

elvárás: ugyan mire fel?

az elveink azonosságát várom el, pl hogy hűséges és őszinte legyen, mint én - hűséges is csak azé vagy, mer soha nem volt lehetőséged megcsalásra. a másik meg nókomment.

nekem nem elvárásaim vannak, hanem ilyen mittoménmikezek, tényeim(?). pl aki hazudik az engem nem érdekel, vagy akinek nincs súlya a szavának. alapvetően elég jól elvagyok egyedül, de vhogy aztsem igénylem, h ártsanak. ja meg ottvan a gerincesség. aki hajlik, vagy elvisel dolgokat, amik igazából nem tetszenek neki, vagy utálja őket. na ezeket rühellem a legjobban. mer ez olyan, mintha saját magukat köpnék szembe. szánalmas férgek ezek, nem emberek. ilyen vagy te is kely.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr681234247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.07.08. 15:30:31

Igen, ez így mind igaz.
Hanem a másik blogot illetően asszem egy baszott nagy tégla lenne az elvárás, na nem azért, hogy szétüssem vele a monitort-bár azt se ártana-, hanem, hogy az illető hőgynek legyen mivel verdesnie a mejjét, már, ha éppen nem ül rajta se inku-, se szukkubusz.
Mer én még egy ilyen hamvaslelkű, jóságos, megértő, édibédi valakit nem is ismerek.
Nem panaszként mondom ezt. :D

Deazistenbasszameg már azt a hülye fejedet, te szerencsétlen nő..... hogy tudsz ennyi faszságot összehordani? És ami a nagyobbik baj, hogy szerintem te ezt mind el is hiszed magadról.
Na, pontosan az ilyen emberek miatt jobb nekem a 3, nemnem inkább a 30 lépés távolság.

Jut eszembe: nem kéne inkább kimenni a kertbe kapálni vagy főzni valamit a gyerekeknek? Tudniillik az ilyen fődi dolgok elvonják a figyelmedet önmagadról.

Harmónianyuszi 2009.07.08. 16:01:18

Lemaradt, mer begőzöltem: "Igénytelen irodalmilag" vagyis nem Popper / Molnár Pétert olvas. Mer ezek ugye az irodalom, najó: szakirodalom :S krémjének számítanak.
Ezek basszák el a te agyadat aranyom. Hol van most az oly sokat emlegetett "miért?"
Hogy pl mi a céljuk ezekkel a könyvekkel, már persze túl azon, hogy keresni vele? Mer megveszik, de meg ám.
Bevallom, egyet sem olvastam közülük, elég volt belelapozni ahhoz, hogy le is tegyem.
Biztosan igénytelen lehetek irodalmilag.
Még odáig is lesüllyedek, hogy ókor ókor egy egy mesekönyv is a kezembe kerül. És olyan jól szórakozom, ahogyan te sose leszel képes. Mert meg akarsz felelni bizonyos ELVÁRÁSOKNAK.
süti beállítások módosítása