nem kéne neked ezt a gondolkodás dolgot erőltetni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr961231206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.07.07. 10:06:34

Pedig látod, erőlteti, mert minden istenbarma azt csinálja amihez nem ért.
Megint valami igggen kiváló, érett emberrel találkozhatott vagy a cseten vagy a kisbótba:S, és gyorsan ír egy ilyen előzetes önigazolást.
Csak azt az egyet nem értem, hogy ezt mindig a legeslegkiválóbb emberpéldányok találják meg(természetesen lelkitársnak). Még csak véletlenül sincs köztük egy kicsit hülye, kicsit csúnya ember. Úgy lehet ez, mint a temetőkben. Ott is csak a legrendesebbek vannak a főd alatt. Lásd: A legjobb apa, A legérzőbb szívű édesanya...

Harmónianyuszi 2009.07.07. 10:10:16

Na, a karbantartás miatt elcsesztem. (ezt is) :D szóval a temetős gondolat az így fejeződne be: A legjobb apa, Legérzőbb szívű édesanyánk... mer ezeknek több anyjuk volt, csakhát, mit tesz isten, pont a legérzőbbszívű halt meg.
süti beállítások módosítása