De könyörgöm, mondja meg nekem valaki, mi a jó francot kell nekem most megtanulnom? -  azt, h a világ legtürelmesebb emberének is tele lesz egyszer a töke.

vagy azt, h nem önnön "jóságod", vagy "nagyszerűséged" az oka annak, h kitart vki melletted, szeret, vagyúgy egyáltalán elvisel, hanem ez mind-mind a másik fél pozitívuma, értéke.

ezenkívül aztsem ártana megtanulnod, h befogd végre a pofád.

a legfontosabb mégis ennyi: BOLOND VAGY.

Ezt akkor sem fogom elhinni, ha kiveri a szemem. - ezmeg akár a jelmondatod is lehetne. lehet baszkolódni azon persze, h pl nem akarod meglátni milyen színű az ég, akarhatod látni zöldnek, sárgának, rózsaszínnek, tudomisén. de ha megszakadsz az akkor is csak kék marad.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr711217058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.06.30. 09:55:32

Pontosan tudom, hogy nekem mit kellene megtanulni.
Azt, hogy NEM SZABAD kávét inni és ezt a blogot olvasni egyszerre.
Nem azért, mert a kávé zamata elvonja a figyelmem a magasabbrendű tevékenységről, hanem mer utálom a kávéval teliköpdösött klaviaturát tisztogatni.
süti beállítások módosítása