döntés

2009.06.18. 10:09

szerző: Phátyol Ferenc

Annyira hülye vagyok néha. - néha?:O

"napok óta nem ettem és nem aludtam rendesen, mindenem fájt, borzasztóan ideges voltam, és öt percenként sírva fakadtam." - igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy. tényleg azt hiszed, hogy bárki is sajnálni fog? ezzel max megvetést váltasz ki. 35 évesen picsogni azér, mer elhagyott egy 20 éves srác, akit mégcsak nem is szeretsz.. félelem.

"Bárcsak ő is átgondolná, és meglátná, hogy a tűzön-vízen át a kimondott szóhoz való ragaszkodás nem vezet jó útra, és el kellene engednie azt a tévhitet, hogy a szó fontosabb" - bárcsak értelmezni tudnád azt a szót, hogy vége. érted, V*É*G*E. azt jelenti, hogy nincs tovább. valami végérvényesen és örökre befejeződött. minél inkább sápítozol, annál inkább elnyújtod ezt. és itt jön be lényed lényege: te ezt élvezed. szánalmas.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr371192716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.06.18. 10:42:52

Nem is tudom, talán Heltai írta valamelyik karcolatában, hogy "aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul" Ertsd: nem kellene filozófiai magasságokba emelt eszmefuttatásokba bonyolódni.
Jobb, ha előbb gondolkodsz.
ÉS AZTÁN NEM SZÓLSZ SEMMIT.
Másrészről meg: "MAGUNK DÖNTÜNK, MAGUNK ALAKÍTUNK MINDENT" bizonyos korlátokon belül. Ha ezt el tudja az ember fogadni, sokkal de sokkal egyszerűbb lesz az élete.
süti beállítások módosítása