a bőség zavara

2010.03.12. 20:45

szerző: Phátyol Ferenc

nahát, mennyi bejegyzés! malacom van:D és tényleg:

na nézzük:

na igen, a hosszú távon is jó dolgok nem jönnek maguktól

2010.03.11. 16:44 Pantorina

"Attól lesz valaki 'Az Igazi', hogy az extázisszerű szerelem múltával is igaz szeretetben ápolja a kapcsolatot, és úgy tekint a másikra, mint a legeslegjobb barátjára, akivel a világon a legintimebb kapcsolata van, és elkötelezett marad, hogy minden egyes nappal szebbé és jobbá tegye a közös életet.

Azaz a kapcsolat választása számára teljesen tudatos, nem ösztönös, és ezért tud dolgozni rajta, mint az egyik legtöbb örömet hozó befektetésen.

És természetesen ennek a folyománya az, hogy maga a szerelem érzése is újra meg újra előjön.

Ez a fajta kapcsolat az, amelyre tulajdonképp minden ember vágyik. Csak egyet felejtenek el: ezért tenni is kell." - popper péter?

hárman

2010.03.11. 19:36 Pantorina

Azért belül egyáltalán nem mennek olyan gyorsan a dolgok, mint kívül. Hazajöttünk, az ajtó zárva, kinyitom, a fiúk beáramlanak az előszobába, és hangosan kiáltják, csak úgy, mint máskor: szia Peti! Aztán elmesélik, hogy az volt a feladat, hogy eltapsolják a szüleik nevét (gondolom a szótagokat), és ők szomorúak voltak, mert Petiből csak annyit tudtak, hogy Peti, apa neve meg egyáltalán nem jutott eszükbe, csak annyi, hogy apa, így csak az én nevem maradt feladatnak.

Emlékszem, amikor gyerek voltam, fel sem merült bennem, hogy akit én szeretek, az nem szeret engem. Hiszen olyan természetes, hogy ez egy kétirányú dolog, és logikus, hogy amit adok, azt kapom vissza. Gondoltam én ezt akkor.

Igazából szeretek a szerető oldalon állni, mert bár sokszor nem szeretnek viszont, sőt, úgy tűnik, hogy én mindig csak olyanokat szeretek, akik valójában nem tudnak szeretni, de ez nem zavar, nincs rá szükségem, hogy valaki teljes figyelemmel szeressen. Nekem elég, ha a dolgok nagyjából jól mennek, és a másik hagyja szeretni magát, talán azért, mert ezeknek az embereknek van igazán szükségük arra, hogy valaki szeresse őket. Más kérdés, hogy talán itt az ideje egyensúlyba hozni a dolgokat... már ha lehet, már ha képes vagyok rá. Ha a szívem megengedi. - azé az kemény, h még az apjuk nevét se tanítottad meg nekik. peti is jó kurva fontos lehetett, ha azt se tartottad említésre méltónak, h ki mi annak a srácnak a vezetékneve, akinek folyton lepasszolod őket..

beszél és hallgat

2010.03.12. 01:17 Pantorina

"Csend.
A világ megáll.
Csak egy percre.
Egy pillanatra.
Csak amíg levegőt veszek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csend.
Kicsit megállok.
Csak egy percre.
Egy pillanatra.
Amíg a világ a helyére fordul." - mi lenne ha egyszerűen csak kussolnál?

ha minden igaz, délelőtt van

2010.03.12. 09:36 Pantorina

Lehet, hogy tévedek, de talán ha néha aludnék, akkor nem lennék ennyire álmos.

Épp itt tartok:

 /vmi videó van itt, de a faszom se volt rá kíváncsi/

Tuti, hogy nagyon lassan indul el, ezért elárulom, hogy ez itt a Gilmore girls 16. ööö, igen, asszem 16. része.

Valaki fúr, máshol meg a Dallast nézik.

És most, hogy vége a résznek, megállapítom, hogy az emberek nagyon hülyék. Nagyon. - megállapítom, h ezt kurvára beszoptad kely. még fel sem fogod mennyire. továbbá azt is megállípítom, h hülye vagy, mint a segg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr21835326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása