térdszalagrend

2010.01.07. 20:29

szerző: Phátyol Ferenc

"Jellemző, amikor olyan változások vannak a munkámban, amik miatt még a hétvégét is elfelejtem várni, akkor a testem kiabál pihenőért. Pedig ez az új munkakör sokkal mozgalmasabb, így a nap hihetetlen gyorsasággal eltelik, és persze fárasztó 8 órát az utcán tölteni, hóesésben ázni, mínuszban fagyoskodni, de sokkal érdekesebb, mint valami irodában papírt tologatni." - hát mint mondjak, irigyellek.

na jó igazából most hazudtam, mer nem is. nem hasonlítanám össze most az én helyzetemet, h nekem mennyire jó, neked meg mennyire szar. mer az geciség lenne. legalább szokod az uccát. megjegyezném, h a "térdszalagrend" cím gondolom arra utal, h a térded fáj. van egy ismerősöm annak is mindig a térdével voltak gondjai..

szóval szopás ez a betegség, mi? nadehát nemkéne annyit lábatlankodni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr711655114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2010.01.08. 07:40:11

Szabadjon megjegyeznem:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása