Talán azt megjegyzem belőle, hogy egyszer már egy nő is szerelmes volt belém:))) - naés? belém má több is. nagy cucc. meg hát beléd mindenki szerelmes amúgy is. pl énis. na, ennyit a valóságtartalmáról az irántad érzett szerelmeknek.

sőt, az az igazság, hogy örülök, hogy nő, mert így megmaradhat a "barátság" - hát igen egy csetszekszelés után nehéz már barátságról beszélni idézőjel nélkül. amúgy a leenee illik hozzád, mindketten elmebetegek vagytok. zsák a foltját.

én életem úgyis a jövőről szól, és ez a jövő nekem Peti, aki tegnap este elmondta, hogy úgy döntött, megpróbálja velem újra - ha vki egyszer szarba lép az véletlen, de ha másodszor is belelép ugyanabba azmá hülye. nem újság, lehetett tudni akkor mikor szóba állt veled. amúgymeg ami egyszer nem működött, másodszorra sem fog. dehát nyilván nagy úr a fasz/pina hiány.

Ja, még valami. Bocsánatot kell kérnem Biától és pengétől, mert rosszabbat feltételeztem róluk, mint ami az igazság. - ez az ún. jóemberség?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr471241943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.07.12. 21:28:12

A káröröm az önzetlen dolog. Nincs benne irigység, tudniillik. De most valahogy azt se érzek.
Meg semmit se. Itt ülök, és fél órája azt hajtogatom, hogy jézusom...
Alap nálam, hogy az emberek (eltekintve három vagy négy embertől)úgy hülyék, ahogy vannak.
De azt feltételezni sem mertem, hogy létezik az ostobaságnak ekkora foka.
süti beállítások módosítása