Persze azt nem gondolom, hogy ők rosszabbak lennének, de azt hiszem, hogy ők még nem jöttek rá, hogy mi a fontos az életben. - dehogynem. ők ezér boldogok. fasztuggya, valahogy nekem jobban tetszik egy jó vers, egyszép kép, szobor, zene, bármi, mint h vki az emberekkel való foglalkozás jegyében fossa a szót magáról egy blogban.

ui: jó vers alatt nem a petiféle fosokat értem. "Párizsban járt a sablon halom"

___________________________________

Más. Te pontosan tudod, hogy milyen voltam régebben, és azt is tudod, hogy ki vagyok most. - idióta ribanc voltál, vagy és leszel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr371238291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.07.10. 13:47:40

Nos igen. Phátyol úr legfőbb erénye a lényeglátás.

"munka helyett önmegvalósítanak" ezt sokkal helyénvalóbb lett volna egyes szám első személyben írni. Mert elhiszem én, hogy élvezetesebb mások életébe turkálni, szenvelegni a blogban, mint korán kelni, és dolgozni járni.
Ez meg egyenesen tüneményes: "mindenkire igaz, aki tárgyakat, vagyis múlandó dolgokat csinál. Persze azt nem gondolom, hogy ők rosszabbak lennének, de azt hiszem, hogy ők még nem jöttek rá, hogy mi a fontos az életben. Mert ezzel értek egyet, még mindig:"A szeretésen kívül minden emberi: tett: romépítés." " idézőjel bezárva. :S
Aki tárgyakat csinál, te szerencsétlen, az elégíti ki a te legalapvetőbb szükségleteidet. Pl: lámpa, számítógép, ruhák, cipő, vibrátor, kenyér....igen.
Ott a gép mellett egy munkásnak, mondom MUNKÁSnak nem sok ideje marad gondolkodni. De ettől függetlenül megelégedettek lehetnek. És mi ez, ha nem boldogság?
Most ha minden emberi tett csak romépítés a szeretésen kívül, akkor mi a fasz van a házfelújítással?
süti beállítások módosítása