közben minden oké

2009.07.07. 08:27

szerző: Phátyol Ferenc

Azért szép lassan minden halad. Egyre gyűlnek a bejegyzések a naptáramban - hát még a blogodban:S

Bár ennek is van előnye, a cseten olyan dolgok történnek velem, hogy csak nézek. - összeakadtál egy vebkamon fasztverőssel?

Jelentkeztem a Kék vonal augusztusi képzésére, tényleg önkéntes és így fizetés nélküli munka - a munkáért fizetést kap az ember. ezen nagyon nincsis mit fokozni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr501231193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.07.07. 09:43:40

Jajhát még szép hogy gyűlnek. Hogy ne legyen keveredés a kuncsaftok között.
Pl: 13:40 Józsibá, natur francia 500.-
14:30 Ödön, francia, óvszerrel 350.- 14:40 Gusztika komplett szeksz 750.-Hogy a cseten mik történnek? Hát nincs teneked képzelőerőd? Most épp odajár az angyal, és minden elsóhajtott kívánságra küldi is a megoldást. Tudniillik, 1-étől ÁFA emelés volt, és nyilvánvalóan nem tudta eldönteni, hogy fenti tarifákon kell-e emeljen, vagy az ezer forint alatti szolgáltatásokra ez a rendelet nem vonatkozik. Namost az angyal gyorsan küldött egy ilyen adószakértőt...
A fizetés nélküli munkát (hobbi) az engedheti meg magának, akinek nem rí otthon két kiskölke. Amúgy ez nem munka lesz, hanem szórakozás: mert már megint önmagára gondol, mert lehet a mások életében turkálni. Ha hímnemű lesz a szerencsétlen betelefonáló, akkor megjelenik, mint csillagporban fürdő jótündérke - igaz, varázspálca helyett vibrit tart a kezében -, és kiváló tanácsait, illetve az épp folyó tevékenységének leírását belelihegi a telefonkagylóba az illető élete meg is oldódik, mert lecsapja a kagylót azzal, hogy: Neki? Problémája? Ugyan.
süti beállítások módosítása