e-e

2010.02.18. 18:32

szerző: Phátyol Ferenc

"Igazából szívesen elmennék erre a hülye "csettalira", de xyrius olyan ocsmány, hogy ha valami, akkor az ő személye ok lehet arra, hogy inkább ne menjek. Oké, felfogtam, hogy túl sokat álmodozott már egy sosem látott nőről (jelen esetben rólam:), így aztán kíváncsi és izgatott, de szerintem egyértelmű, hogy ha találkozunk, akkor maximum beszélgetni fogunk (már ha lesz kedvem megszólalni), és semmi mást. Érdekelne a sok idegen arc, a sok ember együtt, elnézném a zavarukat, a csalódásaikat, meg a próbálkozásaikat egymással, de ez minden, hiszen csak egyetlen olyan ember lesz ott, akihez talán még mindig fűz valami olyan kötelék, ami miatt izgatottnak kéne lennem, hogy újra láthatom. Igen, jó lenne újra a szemébe nézni. Évek teltek el azóta, teljesen más ember vagyok mostanra, vajon milyen lenne most találkozni, amikor már mindketten megváltoztunk?"

mielőtt a személyemet ért támadásra válaszolnék, meg kell jegyezzem, hogy kely, kely te megin szopni akarsz:D

szóval: "..Piszkos Fred egy sötét oldalfolyosón megelégedetten sodorgatta a szakállát. Az volt a kötelessége, hogy a herceget védje, és pillanatnyilag éppen az életét mentette meg. Mert Piszkos Fred még abból is hasznot tudott húzni, hogy mindenki gyűlöli. Megszerezte a Nagy Bivalyt a herceg testőrének, önmaga ellen, de mellékesen mindenki ellen. Azután kirántotta a halálítéletből azzal, hogy vadul követelte a halálát. A herceg élvezte Piszkos Fred népszerűtlenségének minden előnyét." - ezt csak azér, mer úgy gondolom ártottál te már eleget az orvulszopásoddal. most komolyan, szerinted az kíváncsi rád, akit elraboltál, és kényszerítetted rá, hogy hagyja, hogy leszopd?

és még én vagyok ilyen ocsámy alak..

namindegy. amúgy annak az esélye, hogy én egy ilyen találkozóra elmenjek kb a a nullához konvergál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr331771203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása