a mintaanya

2009.08.09. 10:09

szerző: Phátyol Ferenc

"lehet, hogy Csőváron kezdtek el augusztusban oviba járni, és én ennek egy cseppet sem örülök. Próbálok bejelentett állást és megfelelő óvodát találni nektek, hiszen ez a feltétele az együttlétnek, de nem könnyű. Na mindegy, megteszem, amit lehet, szerencsére ti elvagytok nélkülem, tudom, hogy igazán jó is most ott nektek, meg hát nyári szünet is van még... én meg teszem a dolgom addig is.
Ezerrel dolgozom azon, hogy a gyerekek is minél hamarabb jöhessenek(hazugság, ó mekkora hazugság!), hogy kábé két hét múlva ne anyámnál, hanem itt kezdjék meg az új óvodaévet. Mivel nem találtam rendes bejelentett állást (ami alapfeltétele az ovinak), ezért jövő héten kiváltom a vállalkozóit, az is munkaviszony, ráadásul egy csomó okból szükségem is lesz rá. Nem is igaz, hogy nem találtam... azt hiszem, inkább csak nem vonz az ötlet, hogy mindenféle kínlódással éljem az életem, próbálok nekem megfelelő, kevésbé kötött, élettel teli fizetős munkát találni."

mindenféle kínlódással, mint pl munka, meg a gyerekeid. de semmi gond! én megértem, petike dolgozik, gyerekek lepasszolva, te meg mereszted a picsád. szép is így a világ. faszfej.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://negyothathet.blog.hu/api/trackback/id/tr951297768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmónianyuszi 2009.08.11. 14:54:23

Nem olyan kemény dolog a munka... a nyolc.blog.hu-n meg is tekintheted.
És hogy miért két L? Hát...mert már ez is múltidő.
Amúgy épp tegnap lettem kioktatva, hogy majd, ha olyasmit csinálok, amiről úgy gondolom, hogy hülyeség, na, akkor beszélgetünk. :D
De bassza meg, mijé kell nekem kifeküdni a vonat alá - mikor tudom hogy hülyeség-, ahhoz, hogy ezzel a kishölggyel beszélgessek.
Megjegyzem, beszélni is hülyeség vele,mégis megteszem. Most akkor hogy is van? Megint belezavarodtam, de ez csak azért lehet, mert egyfolytában butaságokat beszélek.
"Ezerrel dolgozom azon, hogy a gyerekek is minél hamarabb jöhessenek" már hogy lenne hazugság? Ezerrel dolgozik. Ezer a tarifa. Csak, tudod, ebből kurva lassan jön össze a megélhetéshez szükséges pénz. Hátmég a mindennapi betevő:D Mer a kuncsaftnak sok ez, neki meg kevés. Szóval, megint csak oda lyukadunk ki, hogy nehéz az ő élete. És mi, szeméttetűpatkányok (kiégettek) nem értjük ezt meg.
Nézd meg: "kiváltom a vállalkozóit, az is munkaviszony"
Na, erre is képes, pedig, nincs mire kiváltani, meghát az se úgy van, hogy tessék már nekem adni egy vállalkozóit, mer kell.
Arról nem is beszélve, hogy bevételtől (most anyagiakra gondolok) függetlenül fizetni kell a TB-t, adóbevallást készíteni ésatöbbi.
De egy ilyen örök küzdő típusnak ezek nem jelentenek akadályt. Ha az egész önkormányzatot is le kell érte szopni, akkor se.
SŐT! :D
A gyerekeknek meg jobb lesz Csőváron, még akkor is, ha a nagymama nem a kellő szigorral neveli őket, hanem, csak úgy a maga egyszerű módján főz, mos, vasal rájuk, takarít utánuk, este lefekteti, ha betegek, ápolja őket.
És igen, el fog jönni a Kánaán, én hiszek benne(általában semmiben nem hiszek) megtalálja a neki megfelelő kreatív állást az amerikai úti idegsebészeten, ahol tetszése szerint összevissza ültethet be agyakat, természetesen, miután gondosan átmosta őket, hogy azok tiszták legyenek, mert csak így tudják majd befogadni azt a tudást, amit majd ő ilyen kis fiolákból beléjük csöpögtet.
Mindegyik fiolának más más felirata lesz: Ezoteria, Jóemberség, Állatszeretet, IRÓNIA, Őszinteség, Gondolatok az angyaltól, megilyesmi.
A jövő, Phátyol úr, a jövő...csodaszép lesz.
süti beállítások módosítása